DETTE ER OSS

alle de pasjonerte vannentusiastene

Frits Berge — daglig leder i Espeberge A/S

DRIVENDE GLADGUTT — GOD Å SNAKKE MED

Som daglig leder er Frits Berge en skikkelig driver. Han er “your-go-to-man” i firmaet Espeberge A/S. Som menneske er han både rolig og utadvendt. En kar som ikke tar seg selv for høytidelig. Om seg selv sier han smilende: Noen sier eg er god til å snakke. Ikke løye, for det lærte jeg tidlig i en søskenflokk på 12. Og eg var nummer 11 i rekken. Hadde jo litt å jobbe med!”  Frits har en interessant yrkesbakgrunn både som administrator og innen kommunikasjon. Han begynte i transportbransjen og hoppet over i anleggsbransjen som transportsjef. Så fortsatte han karrieren som forsikringsrådgiver og investeringsmegler, og endte som senior finansrådgiver. Frits er skikkelig GOD å snakke med! Ta gjerne kontakt! 

Mobil: (+47)  922 50 186  post@espeberge.no

Rune Nilsen — produktsjef i Espeberge A/S

"BAKGÅRDSKATT" PÅ JAKT ETTER HELSEN … 

Rune Nilsen, oppvokst som bakgårdskatt på Grønland i Drammen. Han karakteriserer seg selv som: “En godt voksen mann fra forrige århundre!” En “street-smart” bakgårdskatt … som har sett en vinternatt! Men han er en mann som er høyst oppegående og på godfot med tiden nå! Rune har en spennende og allsidig bakgrunn: Telemontør de første arbeidsårene, så måletekniker, videre til serviceingeniør, prosjektingeniør i Schneider Electric, og nå som produktsjef i DBV. Han har et godt forhold til såvel praktiske som tekniske ting. Godt snakketøy! Inspirerende personlighet! Kunnskapsrik! Ta gjerne kontakt for en vannprat. 

Mobil: (+47) 948 32 830  rune@espeberge.no

Siren Nilsen — markedssjef i Espeberge A/S

SJARMERENDE SYKEPLEIER OG TERAPEUT

Siren Nilsen er utdannet sykepleier og lærer. Hun sjarmerer de fleste med sine varme smil og vennlighet. Med mer enn 30 år bak seg i det norske helsevesenet har hun lang erfaring med å behandle mennesker. Hun har blant annet arbeidet med psykisk utviklingshemmede, med demente, flyktninger og ungdom med rusproblemer. I en periode jobbet hun innen hjemmesykepleien og hun har også undervist i blant annet helsefag. Etter et stygt fall på jobben fikk hun en traumatisk tid som sengeliggende. Dette førte til søken etter nye, effektive hjelpemidler. Over en periode på flere år har hun bygget seg opp en allsidig kompetanse innen forskjellige helsetilnærminger. Hun har i de siste 15-16 årene jobbet aktivt med forebyggende, naturlig helse sammen med sin mann Rune Nilsen. 

Mobil: (+47) 958 44 312  siren@espeberge.no

Gunnar Espedal — talentfull innovatør!

PRISBELØNNET FYSIOTERAPEUT OG NATUROPAT

Gunnar Viktor Espedal er en prisbelønnet fysioterapeut. Hans bakgrunn er intet annet enn imponerende! Han er naturopat, akupunktør, Bowen terapeut, aroma- og kostholdsveileder, forsker, forfatter og innovatør bare for å nevne noen av tingene han sysler med. Gunnar kaller DBV en “frekvens resonans behandler”, og forklarer at den forbedrer kvaliteten på drikkevannet på en original måte. Espedal har forsket på vann og vannteknologi i rundt 40 år. Han har arbeidet i helsevesenet i 50 år, og har i denne perioden foretatt anslagsvis 100.000 behandlinger. Som forfatter har han skrevet boka New Lease of Life som er oversatt til fransk med tittelen Regain de Vitalite. Boken er publisert på Amazon